Våra värderingar

Vårt mål är att utveckla och förstärka positionen som världens ledande aktör av vattenburen värme för mobilt boende genom nära samarbete med våra kunder, med hög effektivitet och precision i våra innovationer samt genom en stabil organisation med kompetenta och drivna medarbetare.

För att lyckas arbetar vi efter tre värderingar som ska genomsyra företaget: Framåtsträvande, Välkomnande och Pålitliga.

Vi är framåtsträvande

Att utmana status quo driver oss varje dag. Vi förbättrar och utvecklar löpande våra produkter och tjänster för att kunna möta kundens behov idag och i framtiden.  Vår ambition att överträffa våra kunders förväntningar – därför vill vi alltid göra det lilla extra. Vi levererar överlägsen värmekomfort – jämn, tyst, pålitlig och hållbar men även uppskattade och smarta tillbehörsprodukter. Våra lösningar gör att våra kunder känner sig nöjda och trygga i alla situationer.

Vi är välkomnande

Vi är öppna, välkomnande, omtänksamma och på samma nivå med alla våra kunder. Oavsett var vi är och oavsett vem vi pratar med. Det är vår ambition att få alla att uppleva vår gemenskap, vår värme och ge dem en känsla av tillhörighet. Denna inställning återspeglar vårt arv och formar våra tankar och handlingar.

Vi är pålitliga

Vi håller vad vi lovar. Vi på Alde vill bidra med den bästa upplevelsen för våra kunder: kompromisslös och problemfri. Våra produkter är säkra, pålitliga och vi garanterar utmärkt svensk kvalitet. Vi är måna om att ge våra kunder trygghet och är alltid beredda att göra det lilla extra för den bästa upplevelsen.